Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ: čarovná chalupa v malebnom prostredí Kopaníc

Obec: Vaďovce
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
349 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj chalupu v nádhernom prostredí Kopaníc v obci Vaďovce. Stavba je na LV vedená ako rodinný dom. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 1938 a prešla kompletnou rekonštrukciou, kde majitelia zachovali historický ráz stavby, avšak s komfortom dnešnej doby. Pôvodný dom je postavený z kameňa a nepálenej tehly. Na kamennom murive boli použité špeciálne sanačné omietky a na fasáde  silikónová tenkovrstvá omietka, zateplené stropy a  nová strecha. Podkrovie je možné taktiež zobytniť.

Chalupa je okamžite celoročne obývateľná bez akýchkoľvek kompromisov.

Chalupa disponuje predsieňou, kuchyňou s jedálenským kútom, príručnou špajzou, troma izbami, samostatným WC a kúpeľňou s vaňou. Ďalej k domu prináleží komora, sklad, dreváreň, terasa, dvojgaráž s bránou na el.pohon. Pri vstupe sa nachádza podbránie, využiteľné taktiež na parkovanie.

Na pozemku je postavená stodola s výmerou 100m2, prístrešok na sušenie dreva, konštrukcia na sušenie prádla, hojdačka, ohnisko s pracovným pultom, studňa  s kvalitnou pitnou vodou použiteľnou aj na polievanie záhrady prostredníctvom čerpadla. Vo dvore je umiestnený vodovod a sprcha. Dom je napojený na alarm.

Pozemok je členený na okrasnú a úžitkovú časť. Pred domom je predzáhradka, v prednej časti sa nachádza okrasná záhrada, v zadnej časti je ovocný sad a vo svahu je osadená pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny. 

Výbavenie: kuchyňa s el.varnou doskou Siemens, el.rúrou Siemens, umývačka riadu Bosch. V chalupe sa využívajú na ohrev teplej vody 2 bojlery, v kuchyni a na toalete. V priestoroch s osadenou dlažbou je elektrické podlahové kúrenie, samostatne ovládateľné s termostatom. V izbách je položená drevená podlaha a ako zdroj tepla sa vyúžívajú konvektory.  V izbe sú osadené krbové kachle a v kuchynskej časti  funkčná kachľová pec s dobovými a umeleckými prvkami. Oba alternatívne zdroje tepla vykúria celý objekt aj bez využitia elektrickej energie. Na oknách sú osadené vonkajšie zatemnovacie rolety.

Celkovo sa jedná o kompaktnú nehnuteľnosť, ktorá očarí aj veľmi náročného klienta. Prostredie a príroda, v ktorej je stavba osadená sú úžasným výtvorom prírody. K celkovej atmosfére významne prispeli aj samotní majitelia, ktorí citlivo a s láskou prepracovali každý detail v symbióze s prírodou a nádherným krajom Kopaníc.

V obci Vaďovce sa nachádza všetka občianska vybavenosť, vrátane školy, škôlky, 2x potraviny, pohostinstvo, kostol. Najbližšie mesto Stará Turá je vzdialené 5 km a disponuje okrem rôznej občianskej vybavenosti aj poliklinikou.

Na šport a relax je vhodné využiť miestne fittnescentrum. Avšak príroda regiónu Kopanice ponúka rekreačné vyžitie vo mnohých smeroch: hubárčenie, rybolov, turistika, cyklistika, plávanie,... V blízkosti sa nachádza rekreačné zariadenie Dubník s rovnomennou vodnou plochou a zrúcanina Čachtického hradu.

Doporučujeme vidieť a plnými dúškami nasať atmosfěru tohto úžasného miesta.

V cene je zahrnutý kompletný realitný a hypotekárny servis: príprava zmlúv, návrhov na vklad a preberacích protokolov, prípadne iných dokumentov potrebných k prevodu pre katastrálny úrad, LV a snímka z kat. mapy pre banku, poplatok za overovanie zmlúv u notára, základný poplatok 66,-€ pri podaní na katastri.

Ohľadom obhliadky nás kontaktujte kedykoľvek.

0903 285 512

office.realion@gmail.com

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
300 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
2248 m2
Zastavaná plocha:
400 m2
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

office

office

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • narks

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti