Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PRENÁJOM: priestranný 2 izb. byt Dúbravka Koprivnica

Ulica: Koprivnická
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
540 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom priestranný  2 izb. byt v 15-ročnej kvalitnej novostavbe KOPRIVNICA v mestskej časti  Dúbravka. Bytový dom má udržiavaný vnútorný parkový priestor určený len pre svojich obyvateľov, domovníka, kamerový systém, miestnosť pre bicykle a kočíky a v podzemí sú garáže s možnosťou prenájmu.

Byt má výmeru 57,4 m2 a nachádza na 3/4 poschodí, je orientovaný na dve svetové strany, dobre vetrateľný, má vlastnú reguláciu kúrenia, vonkajšie rolety na všetkých oknách a balkón o rozlohe 2,3m2 . Byt je kompletne zariadený nábytkom, spotrebičmi a kuchynským riadom. Pozostáva z priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou, jedálňou a pracovným kútom.  V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo a  práčka. WC je v samostatnej miestnosti, v spálni je manželská posteľ a veľa úložného priestoru.

Nehnuteľnosť je umiestnená v tichom prostredí pod lesom. V pešej dostupnosti je všetká potrebná občianska vybavenosť, vrátane pošty, lekára, základných škol a dvoch prémiových stredných škol. Napojenie na diaľničný obchvat je vzdialené do 3 minút jazdy a taktiež je k dispozícii MHD vrátane električkovej trate.

Okolité lesy a turistické chodníky ponúkajú obrovské možnosti vyžitia v oblasti turistiky a cykloturistiky.  Nedaleké OC Bory Mall, závod Volkswagen,plaváreň, Hornbach, Merkury Market,  Moebelix, kino a najmodernejšia nemocnica na Slovensku Bory sú zárukou vysokej kvality bývania a pracovných príležitosti.

Byt je určený pre dvojicu, bez domácich zvierat.

Cena prenájmu činí 540 eur/mesiac plus 150 eur/energie, t.j.spolu 690 eur/mesiac.

Pri podpise zmluvy skladá nájomca:

 -k rukám prenajímateľa 1xnájomné v sume 690 eur

- k rukám prenajímateľa 1x vratnú kauciu v sume 690 eur

-k rukám sprostredkovateľa 1x províziu v sume 690 eur

 

Ohľadom obhiadky nás kontaktujte kedykoľvek:

 

0903285512

office.realion@gmail.com

 

 

                                    

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
57 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
57.4 m2

Pozrieť na mape

Maklér

office

office

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • narks

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti