Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj: priestranný 1izbový byt s loggiou a krásnym výhľadom, Pavla Horova

Ulica: Pavla Horova
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
123 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na priestranný 1-izbový byt v mestskej časti Devínska Nová Ves na ulici Pavla Horova. Byt sa nachádza na 5/12 poschodí. Byt je v pôvodnom zachovalom stave a pozostáva zo samostatnej  kuchyne a obývacej izby  spojenej so spacím kútom, vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a WC. K bytu prináleží pivničná kobka a priestranná loggia, poskytujúca  pokojné posedenie a úžasné výhľady do okolitej prírody. 

Výmera bytu je 40 m2 plus 4 m2 je rozloha loggie.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, obchody ( KRAJ, LIDL, TESCO atď.) Devínska Nová Ves ponúka aj mnoho voľnočasových aktivít ( SANDBERG, Hrad Devín, okolie rieky MORAVA, turistika, cykloturistika aj smerom do Rakúska, lezecká stena Tanzánia ). V mestskej časti má sídlo perspektívny zamestnávateľ VW. Neďaleké OC Bory Mall a najmodernejšia nemocnica na Slovensku sú zárukou kvalitného bývania v hlavnom meste, avšak v lone krásnej prírody. Ponúka perspektívne pracovné príležitosti ako aj rekreačné vyžitie.

Cena nehnuteľnosti činí 123.000,- eur 

K sume bude pripočítaná provízia vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti za kompletný realitný a hypotekárny servis, t.j. príprava zmlúv, návrhov na vklad a preberacích protokolov, prípadne iných dokumentov potrebných k prevodu pre katastrálny úrad, LV a snímka z kat. mapy pre banku, poplatok za overovanie zmlúv u notára, základný poplatok 100,-€ pri podaní na katastri. K sume bude pripočítaná provízia vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.

Ohľadom obhliadky nás kontaktujte kedykoľvek:

0903285512

office.realion@gmail.com

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
45 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
44 m2
Plocha loggie:
4 m2
Orientácia:
západ
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

office

office

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • narks

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti