Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ: menší RD pri hrádzi Baka

Ulica: verejná
Obec: Baka
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
85 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný RD v obci Baka, 50 km od Bratislavy a 5 km od mesta Gabčíkovo. Nehnuteľnosť je vedená na LV ako rodinný dom, t.j. je možné financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru. Domček je momentálne trvalo obývaný.

Na prízemí je kuchyňa spojená s obývačkou, samostatná toaleta a kúpeľna s vaňou. Na poschodí sa nachádza priestranná izba, ktorú je možné plnohodnotne predeliť na dve miestnosti. Výmera spodnej časti domu je 34 m2 a vrchné podlažie má taktiež 34 m2.  Domček stojí na pozemku o výmere 296 m2 a zastavaná plocha činí 48 m2. Na kúrenie sa používa tuhé palivo, alebo el.konvektory. Dom má vlastnú žumpu, avšak pred pozemkom sa nachádza kanalizačná prípojka, na ktorú je možné sa napojiť. Na pozemku je prípojka na 380 voltov. Mesačné náklady na prevádzku domu činia max. 60 eur. Stavba bola postavená v roku 2010, jedná sa teda o novostavbu. Pozemok pred domom sa momentálne využíva ako voliéry pre psíkov, ktoré budú v prípade predaja odstránené. Nehnuteňosť stojí v tichej slepej uličke a ponúka nerušené bývanie v lone prírody Žitného ostrova.

V obci Baka sa nachádza pošta, potraviny a základná škola. V neďalekom meste Gabčíkove je 100% občianska vybavenosť. Vzhľadom k lokalite a bezprostrednej blízkosti dunajskej hrádze je nehnuteľnosť vhodná ako na trvalé bývanie, tak aj rekreačné vyžitie. 

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na: 

0903285512

office.realion@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
296 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
68 m2
Zastavaná plocha:
48 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Rok výstavby:
2010
Celková plocha:
296 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

office

office

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • narks

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti