Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ: úžasný 3-i byt s pozemkom v Karlovke-Líščie údolie

Ulica: Čárskeho
Mestská časť: Rovnice
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
302 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj  3-izbový byt v 18-ročnej novostavbe na Čárskeho ulici v Karlovej Vsi. Byt  je osadený na úrovni terénu s vlastnou  predzáhradkou o výmere 49 m2.  Na časti pozemku je položená dlažba pripravená na vonkajšie posedenie. Na pozemku je k dispozícii voda a elektrina. V byte sú dve toalety, kúpeľňa so sprchovacím kútom a vaňou, kuchyňa spojená s obývačkou a 2 spálne. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi. Zo spálni je výstup na terasu prostredníctvom veľkých francúzskych okien. Všetky okná disponujú exteriérovými žalúziami na elektrický pohon.  Výmera nehnuteľnosti  činí 75,45 m2 vrátane murovanej pivničnej kobky o výmere 3,41 m2, ktorá je umiestnená v bezprostrednej blízkosti bytu. Byt je v pôvodnom zachovalom stave, ihneď použiteľný na bývanie. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi. Ohrev TÚV je zabezpečený vlastným elektrickým kotlom. Vykurovanie je kombinované, radiátormi a podlahovým kúrením s vlastným termostatom.  

Bytový dom má 3 nadzemné podlažia a  je udržiavaný v perfektnom stave.  Kúpou získate byt s vlastným kúskom prírody v skvelej mestskej časti stará Karlovka,  za cenu bytu s pozemkom  v rádiuse 30 km od Bratislavy.

Lokalita: priestranný byt s vlastným pozemkom v tesnej blízkosti multifunkčného lesného parku Líščie údolie ponúka vysoko kvalitné bývanie v jednej z najzelenších častí Bratislavy s benefitmi mestského bývania.  Školy, školky, poliklinika, pošta, mestský úrad, kostol, nákupne centrá , reštaurácie, detské ihriská a električková trať zabezpečujú 100% občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti pár minút.  Do vzdialenosti 200 m  sú dostupné rôznorodé možnosti voľnočasových a rekreačných aktivít, cyklistiky, turistiky, piknik, beh  a posilovacie stroje priamo v parku sú k dispozícii zdarma. Byt je vhodný  skutočne pre všetky vekové kategórie a prístup do bytu je bezbariérový.

 

Cena nehnuteľnosti je 302.000 eur  vrátane provízie a zahrňuje kompletný realitný a hypotekárny servis, t.j. príprava zmlúv, návrhov na vklad a preberacích protokolov, prípadne iných dokumentov potrebných k prevodu pre katastrálny úrad, LV a snímka z kat. mapy pre banku, poplatok za overovanie zmlúv u notára, základný poplatok 100,-€ pri podaní na katastri.

Ohľadom obhliadky nás kontaktujte kedykoľvek.

0903 285 512

office.realion@gmail.com

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
124.45 m2
Zastavaná plocha:
124.45 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
124.45 m2
Terasa plocha:
49 m2
Pivnica plocha:
3.41 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

office

office

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • narks

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti